Vehbi Necip Savaşan İlkokulu
YAVUZLAR MAH. KIŞLA CAD. NO: 261/1 YÜREĞİR / ADANA
yok

VİZYON

işbirliğine dayalı yenilikçi uygulamalara, yeni bilgi ve teknolojileri pedagojik süreçlerimizle bütünleştirmeye ve yaratıcılığın sorumlu temsilcisi olan bir okul olmaktır.

MİSYON

Okul toplumu üyelerinin her biri için yüksek mutluluk ve başarı beklentisinin hakim olduğu, farklı kişi ve görüşlerin hoşgörü ile karşılandığı bir okul kültürü oluşturmak.

BAŞARILAR

Halk oyunları, Judo ve Zeka Oyunları kategorilerinde başarılı çalışmalar yürütülmektedir.
Öğretim Şekli :Tam gün normal öğretimdir.

Tam gün normal öğretimdir.

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuz tam gün normal öğretim olup 08:40´de ders başlamaktadır. 12:05 de 40 dakikalık öğle arası verilmekte, 12:45 da ders başı yapılarak 14:20 da ders bitimi yapılmaktadır.

Tüm sınıflarda klima bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz il merkezinde bulunmakta olup Optimum alışveriş merkezine 5 dakika uzaklıkta,Adana Demirspor antrenman tesislerinin karşısındadır.

Judo, Basketbol, Futbol, Badminton

Zeka Oyunları

Proje Çalışmaları

Eko Okul, Okullarda Orman, eTwinning, Erasmus+ KA101 ve KA229 projeleri yürütülmektedir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulumuz Koordinatörlüğünde İtalya, Polonya ortaklarımızla yürütülen "WEBBY" isimli 2018-1-TR01-KA229-059456_1 nolu proje. İskoçya ile ortağı olduğumuz Litvanya koordinatörlüğünde "Music is a common language" adlı 2018-1-LT01-KA229-046960_3 nolu proje. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Şiddete Hayır Diyoruz, Sevgiyle Büyüyoruz" adlı İspanya, İtalya ve Almanya akışlı KA101 Konsorsiyum projesi.

Kurumsal Mail adresi 726244@meb.k12.tr