Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 1962 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Okulumuz Büyükşehir Belediye'sine bağlı merkez ilçelerinden Yüreğir sınırları içerisinde, Seyhan Nehri yakınındadır. Konumu itibariyle ulaşımı çok kolaydır. Okulumuzun bünyesinde 4-6 yaş öğrenci grubunun yer aldığı 4 anasınıfı bulunmaktadır. 7-10 yaş grubunda ilkokul kademesinde 27 şubemiz bulunup tam gün, normal öğretim yapılmaktadır. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 759 öğrenci, 1 Müdür, 2 Müdür yardımcısı, 1 Rehberlik Öğretmeni, 4 Anasınıfı Öğretmeni, 27 Sınıf Öğretmeni, 2 İngilizce Öğretmeni ve 1 Suriyeli öğrenciler için Türkçe Öğreticisi bulunmaktadır.

Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerin öğrencilere sağlayacağı bedensel ve ruhsal yararları doğru anlatarak bu faaliyetleri özendirmeye çalışmaktadır. Bu çerçevede okul içinde resim, halk oyunları, judo, badminton, masa tenisi, futbol, basketbol ve satranç faaliyetlerinin yanında yetişkinler için dikiş-nakış, okuma yazma ve Kuranı Kerim kursları yürütülmektedir.