KADROMUZ

Zekeriya BİLAL - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Zekeriya BİLAL 15 Şubat 1978´de Adana´nın Ceyhan ilçesinde doğmuştur. Eğitimine Mithat Paşa İlkokulu´nda başladı. Ortaokul ve lise öğrenimini Ceyhan İmam-Hatip Lisesi´nde tamamladı. 2002 yılında İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu.

2005 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı´nda Antalya Gazipaşa´da İmam-Hatip olarak göreve başladı.

2010 yılında MEB´de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak Şırnak Merkez Endüstri Meslek Lisesine atandı. Oradan Adana Merkez Yüreğir Makimsan Ortaokulu’na daha sonra da Adana Merkez Sarıçam Sevim Tekin Anadolu Lisesi´ne atandı.

19/01/2015 tarihinde Sevim Tekin Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

12/09/2017 tarihi itibariyle de Yüreğir Enver Kurttepeli Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandı.

17/06/2022 tarihinde Yüreğir Vehbi Necip Savaşan İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı.

Eskişehir Anadolu üniversitesi Sosyal Hizmetler, Erzurum Atatürk Üniversitesi Adalet Önlisans, İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans, Eskişehir Anadolu Üniversitesi  Kamu Yönetimi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Mezunudur. 2022 yılında Atatürk Üniversitesi Halk İlişkiler Lisans Programından mezun olmuştur.Halen Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

E-Posta